Vi tilbyder

Har du skidt og snavs på dine vinduer? Og søger du en vinduespudser, som kan få dem til at se skinnende rene og klare ud igen. Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Uanset om du repræsenterer en virksomhed, eller om du er privatperson, der gerne vil være fri for at tænke på vinduespolering og derfor gerne vil have en professionel til at gøre arbejdet.

Vi har flere års erfaring med professionel vinduespolering. Vi har gennem tiden hjulpet rigtig mange både private kunder og virksomheder med at holde deres vinduesarealer flotte og klare.

Nogle får det gjort en gang i mellem, mens andre af vores kunder har en fast aftale med os, så vi kommer ud med jævne mellemrum og rengør alle vinduespartier på deres bygninger eller private hjem.

Private

Pudsning til private kunder

Erhverv

Pudsning til erhvervskunder

Institution

Offentlige kunder

Solcelle rens

Rens af dine solceller

Professionelt resultat med vaskeanlæg

Vi håndterer vinduespolering fra kælder til kvist både inden- og udendørs, og ligeledes tilbyder vi vinduespolering med anlæg. Vores vaskeanlæg kan række 18 meters højde, også svarende til 4. sal – dette er grænsen for, hvor langt vi kan gå op og stadig lave et pænt og ordentlig stykke arbejde.

Vi er kvalitetsbevidste og derfor også bevidste om, hvornår vi vil komme til at tage munden for fuld: Vi vil simpelthen ikke acceptere et job, vi ved, vi ikke kan udføre til hverken kundens eller egen tilfredshed. Vores vinduespudsere er eksperter og ihærdige, og vi efterlader aldrig et vindue, vi ikke er stolte af. Vores effektivitet går ikke ud over kvaliteten, men effektive er vi.

Vores vaskeanlæg er et miljøvenligt rensningssystem uden nogle former for kemikalier eller rengøringsmidler – kun 100 % rent vand uden urenheder, kalk, salte, jern med videre. Af den grund har vandet ingen overfladespænding, og derfor kan det trænge dybere ind i vinduernes overflader og opløse snavet. det er det samme princip, som man kender fra blandt andet nanoteknologi.

Og det er en absolut selvfølge, at vores system efterlader dine vinduer med en fuldstændig ren overfalde. Vi bestræber os på at arbejde så miljøvenligt som muligt ved at benytte de mest miljøvenlige produkter samt ved at tilrettelægge vores ruter, så vi kører mindst muligt.

Få et tilbud

Udfyld formularen for at modtage et tilbud.

Sådan tæller du dine vinduer